CLUBFEEST GMPC 2024

Beste leden,

Op zaterdag 9 november verwelkomen wij u graag op ons jaarlijkse clubfeest, dat zal plaatsvinden op onze vertrouwde locatie bij MKRV.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om jullie te verwennen met een heerlijke kaastafel, verzorgd door Traiteur Filip. Hij stelt speciaal voor ons een verrukkelijke kaasschotel samen die jullie smaakpapillen zeker zal prikkelen.

Details: Op Zaterdag 9 november 2024 komen we om 17:00 uur samen in ons clublokaal.

Menu “Kaasschotel” – €20,00 per persoon
• Inclusief ± 300 gram diverse soorten kaas per persoon.
• Geserveerd met een rijke garnering van fruit en een mix van noten.
• Vergezeld van Frans brood en boter.
• Dessertassortiment met heerlijke fruitvlaaien.
• 2 drankbonnetjes

Natuurlijk is er ook een optie voor de leden die geen fan zijn van kaas! Je kunt voor onze kaasavond gerust een vleesschotel aanvragen als alternatief.

De leden die graag een flesje wijn willen bestellen om te genieten bij de kaasschotel, kunnen dit doen aan de toog bij Greta of Els.

Natuurlijk zijn alle leden zoals gebruikelijk, welkom om vanaf 15:00 uur hun kaart te schieten. Vanaf 17:00 uur zullen we dan starten met het nuttigen van de overheerlijke kaasschotel.

Gelieve te reserveren vóór 01 November 2024 door storting op de rekening van de club (BE22 9731 2094 0947), met vermelding van het aantal personen en KAAS of VLEES.

BELANGRIJK: Omdat we opnieuw een grote opkomst van onze leden verwachten, zullen we tijdens deze gelegenheid ook de uitslag en prijsuitreiking van de Wedstrijd Pistool en Revolver Zwaar Kaliber 2024 houden.
We kijken ernaar uit om samen te genieten van een gezellige avond vol heerlijke kazen en goed gezelschap.

Het bestuur